Siivouspalveluitamme ovat

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännöllisesti, esimerkiksi päivittäin tai viikoittain, tehtävää siivousta. Tarkoituksena on säilyttää tilassa sovittu puhtaustaso ja varmistaa tilojen toimivuus siivouskertojen välillä. Toistumistiheys määräytyy tilan käyttötarkoituksen ja halutun puhtaustason mukaan

Lisäpalvelut

Sopimussiivousta voi täydentää mm. seuraavilla lisäpalveluilla:

Saniteettitarvikkeet

Vaihtomattopalvelu

Kahvikoneiden ja astianpesukoneiden puhdistus

Roska- ja paperinkeräysastiat

Erikoissiivoukset

Erikoissiivouksia ovat mm.; lattioiden peruspesut ja vahaukset, lattioiden kiillotukset, vahanpoistot, lattioiden hoitopuhdistukset, sekä kiillotukset ja ikkunoiden pesut. Loppu-, rakennus- ja muuttosiivoukset, yläpölyjen puhdistukset, koko lattiamattojen sekä tekstiilipintaisten huonekalujen pesu.

atonilainen

7 syytä miksi valita meidät

Edistämme asiakkaidemme oman tuotteen/palvelun/imagon laatua huolehtimalla toimitilojen puhtaudesta.

Meiltä saat konsultoinnin maksutta.

Kun valintasi tuhansista siivousyrityksistä kohdistuu meihin, saat yhteistyökumppanin jonka tärkein päämäärä on saada yhteistyö jatkumaan seuraavaankin budjettikauteen.

On helpompi hallita palvelutason laatua, kun henkilökunta ei vaihdu liian usein. Pysyvä ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiantuntemus säilyvät talossa.

Joustavuus – mukaudumme asiakkaan tarpeisiin.

Tavoitettavuus – vastuuhenkilö on tavoitettavissa aina.

Emme kuuluu niihin siivousliikkeisiin, jotka kilpailevat lähinnä siitä, kuka halvimmalla ei tee sitä mitä lupasi!

Mitä laatu on ja mistä se syntyy

Aton Oy:n laatupolitiikka on muodostunut yli 30 vuoden aikana. Periaatteemme on aina ollut asiakkaittemme tarpeiden ja toivomusten huomioiminen ja yrityksen toiminnan tuloksellinen kehittäminen.

Lue lisää

Lähetä tarjouspyyntö tästä

Tapio Kesä-Heino

Tapio Kesä-Heino

Myyntijohtaja

Arvoisa asiakas,

etsitkö luotettavaa siivouskumppania?

Aton-Yhtiöiden siivouspalvelu tarjoaa yrityksellesi sen, mitä toimitiloihisi kulloinkin tarvitset. Meidän avullamme varmistat, että toimitilasi toivottavat sekä sinut että vieraasi tervetulleeksi – joka päivä. Tarjoamme asiakkaillemme vankan kokemuksen ja erikoissiivousosaamisen kaikissa toimisto- ja kiinteistösiivoukseen kuuluvissa osa-alueissa. Haluamme löytää parhaat ratkaisut yrityksesi siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi.

Lähetä minulle tarjouspyyntö tai soita 041 519 0274 niin sovitaan kartoituskäynti.

Tapio Kesä-Heino