Siivouspalvelu Helsinki

Monipuolinen ja osaava siivouspalvelu Helsinki ja muu pk-seutu. Aton Oy:n visio on olla laadukas ja arvostettu siivousalan yritys sekä halutuin työnantaja, jonka tarjoama siivouspalvelu ylittää asiakkaan odotukset.

Aton Oy:n siivouspalvelu tarjoaa kaiken, mitä toimitiloihin tarvitsee. Toimintamme tavoitteena on muodostaa asiakkaidemme tarpeista lähtevä siivouspalvelu siten, että lopputulos tyydyttää asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yrityksen omistajia.

Siivouspalvelu Helsinki saa aikaan puhdasta jälkeä.
Aton Oy:n siivouspalvelu tarjoaa kaiken, mitä toimitiloihisi tarvitset.

Siivouspalvelu Helsinki – tarpeitasi vastaavat palvelut

Aton Oy haluaa olla mukana luomassa edellytyksiä asiakkaiden tuotteiden ja palveluiden menestykselle. Tarjoamamme ammattitaitoinen siivouspalvelu lisää asiakkaan toimitilojen luotettavuutta ja viihtyvyyttä. Kokeneena siivousliikkeenä myös suurien ja vaativien kohteiden siivous onnistuu meiltä mutkattomasti.

Pitkät työsuhteet ja pieni vaihtuvuus ovat Atonille kunnia-asia. Panostus henkilökuntaamme luo parhaat edellytykset, jotta siivouspalvelumme Helsingissä palvelee asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Koulutamme myös henkilökuntaamme säännöllisesti.

Siivouspalvelun laatua on helpompi hallita, kun henkilökunta ei vaihdu liian usein. Pysyvä ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiantuntemus säilyvät talossa. Käytämme toiminnassamme alan parhaita siivousvälineitä ja aineita, jotta tarjoamamme siivouspalvelu on mahdollisimman laadukasta. Laadukas siivouspalvelumme perustuu kokeneen henkilökunnan ja ajanmukaisten välineiden lisäksi jatkuvaan laadunvalvontaan.

Yrityksemme laatupolitiikka

Aton Oy noudattaa tarkkaa laatupolitiikkaa. Laatupolitiikan mukaan palvelusopimuksia noudatetaan asianmukaisesti ja työt suoritetaan laatuvaatimusten mukaisesti. Töiden suorittamisen yhteydessä tehdään jatkuvaa kehitystutkimusta, jotta Aton Oy:n tarjoamien siivouspalveluiden laatua voidaan parantaa jatkuvasti, ja samalla myös toiminnan sujuvuus lisääntyy. Laatujärjestelmää käytetään yrityksen jatkuvan kehittämisen välineenä.

Aton Oy:n toimitusjohtaja vastaa laatupolitiikan toteuttamisesta. Työnjohtajat vastaavat asioiden dokumentoinnista, sisäisestä auditoinnista sekä laadunvalvonnasta tekemällä laadunseurantakierroksia kohteissaan. Työntekijämme vastaavat laatutason säilymisestä omilla siivousalueillaan. Näin voimme taata, että Aton Oy:n siivouspalvelu varmistaa yhtiön kyvyn selviytyä kaikista sopimusvelvoitteista moitteettomasti ja takaa myös uusien sopimussuhteiden syntymisen.

Yksilöllistä siivouspalvelua Helsingissä omalla palveluohjelmalla

Kaikille Aton Oy:n hoitamille kohteille tehdään oma palveluohjelma, jotta siivouspalvelu pysyy laadukkaana. Palveluohjelman onnistuminen varmistetaan perusteellisella esi- ja laatusuunnittelulla sekä niiden noudattamisella. Panostamme työntekijöidemme riittävään perehdyttämiskoulutukseen kaikissa kohteissa. Jokainen työntekijä ottaa vastuun oman työnsä laadusta. Näin pystymme tarjoamaan parhaat ratkaisut, jotta siivouspalvelumme varmistaa yrityksenne siisteyden ja viihtyvyyden.

Huolellisesti siivotut toimitilat parantavat sisäilman laatua, ja luovat viihtyisyyttä ja hyvää mieltä yrityksen henkilökunnalle ja asiakkaille. Aton Oy:n siivouspalvelut takaavat, että toimitilasi toivottavat sekä sinut että vieraasi tervetulleeksi joka päivä.

Siivouspalvelu Helsinki – Ota yhteyttä ja soita 09 566 4511.