Aton Oy lyheyesti

  • Perheyritys, perustettu 1983
  • Kotipaikka on Helsinki ja toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle
  • Aton Oy sai nimensä egyptiläisen auringonjumala Atonin mukaan
  • Toiminta-ajatus – Laadukasta siivouspalvelua yrityksille

MISSIO, VISIO JA ARVOT

Missio

Haluamme olla mukana luomassa edellytyksiä asiakkaidemme tuotteiden ja palveluiden menestykselle – luotettavan ja viihtyvyyttä lisäävän ammattitaitoisen siivouspalvelumme avulla. Panostus pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin on ehdottomasti lähtökohtamme. Keskisuurena ja kokeneena siivousliikkeenä voimme hoitaa myös suuria ja vaativia kohteita. Olemme kuitenkin tarkoituksellisesti halunneet säilyttää pienen yrityksen tunnelman, helpon lähestyttävyyden ja joustavuuden.

Visio

Aton Oy on laadukas ja arvostettu siivousalan yritys sekä halutuin työnantaja. Ylittää asiakkaan odotukset.

Arvot

Atonin kolmion vahvuus on menestyksekkään toiminnan edellytys. Asiakas: Asiakkaan on saatava rahoilleen vastinetta. Luotettavuutta, taloudellisuutta ja tyytyväisyyttä. Atonilainen: Henkilökuntamme on saatava työstään kunnon korvaus. Hyvä palkka, hyvä tiimi ja arvostusta työstään. Aton: Yritykselle on jäätävä riittävä kate. Toiminnan kehittämiseen, turvaamiseen ja investointeihin.

Vakavarainen

Suomen Vahvimmat

Suomen Vahvimmat

Aton Oy on kuulunut jo pitkään luottoluokitukseltaan yritysmaailman terävimpään kärkeen ja sen myötä Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt meille vuosille 2013-2016 Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin. Sertifikaatti kertoo pitkäaikaisesta luotettavuudesta ja vakavaraisuudesta.

 

 Ihmisläheinen

Kokemuksemme on osoittanut, että panostus henkilökuntaamme luo parhaat edellytykset toimia asiakkaidemme parhaaksi. Aton Oy:n henkilöstön keski-ikä on n. 35-vuotta ja vaihtuvuus pientä. Pitkät työsuhteet ovat Aton Oy:lle kunnia-asia. Meillä on jopa yli 30-vuotta kestäneitä työsuhteita.

Verkostoituminen

Suomen yrittäjät   Länsi-Helsingin yrittäjät