Aton Oy:n sähköpostilaatikkoon tuli pari päivää sitten viesti, joka alkoi näin: ”Arvoisa Menestyjä, onnittelut sijoituksestanne maan menestyneimpien yritysten joukkoon.” Näillä sanoilla kun viesti alkaa, tietää yritys tehneensä jotain oikein.

Aton Oy:lle on jälleen myönnetty Menestyjät-sertifikaatti.

Suomalaisten yritysten ykkösluokkaa

Menestyjät 2016

Menestyjät 2016

Näin Kauppalehti määrittelee menestyjät:

”Menestyjä kuuluu suomalaisten yritysten ykkösluokkaan. Heillä on näkemystä, taitoa ja rohkeutta tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.”

Yritys nousee Menestyjät-ryhmään vain silloin, kun se sijoittuu tunnuslukuvertailussa sekä oman toimialansa että koko maan yritysten parhaimmistoon. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Aton Oy kuuluu sekä oman alansa että koko maan yritysten parhaimmistoon.

Menestyjä-sertifikaatti kertoo siitä, että yrityksen talous on vakaalla pohjalla. Tällaiset yritykset ovat luotettavia ja haluttuja yhteistyökumppaneita sekä vakaita työnantajia.

 

Aton Oy ensimmäistä kertaa Kasvajat-ryhmään

Kasvuyritys 2016

Kasvuyritys 2016

Lisäksi ensimmäistä kertaa Aton Oy valittiin Kasvajat-ryhmään. Tämä kertoo siitä, että vakauden ja laadun lisäksi Aton Oy on jatkuvasti pystynyt kasvattamaan toimintaansa. Pitkän linjan yritys Aton Oy onkin vakiinnuttanut jalansijansa keskisuurten puhtausalan yritysten eliittiin. Tästä suurin palkinto saatiin, kun Aton Oy valittiin vuoden 2013 puhtausalan yritykseksi.

Näillä tunnustuksilla on hyvä jatkaa eteenpäin ja kehittää sitä laadukasta työtä, jota perhemäinen yrityksemme on tehnyt jo yli 30 vuoden ajan.