Eikö ollutkin siistiä tänäänkin tulla siivottuun toimistoon, kouluun, lounasravintolaan, harrastuspaikkaan, terveyskeskukseen tai ruokakauppaan? Siivoojan kädenjälki näkyy kaikkialla. Maanantaina 7.12. vietetään valtakunnallista Puhtauspäivää. Päivän teema on ”Kiitä siivoojaa”.

1. Bongaa siivooja ja kiitä häntä! Kerro, kuinka mukavaa on tulla puhtaaseen työpaikkaan, kouluun, ravintolaan, kirjastoon, kauppaan, jne. Kerro jos on jotain erityistä, josta haluat häntä kiittää.

2. Ota selfie siivoojan kanssa, tai kuva siivoojasta työssään, postaa se Instagramiin (#kiitäsiivoojaa) ja liitä mukaan sanalliset kiitokset. Muistathan kuitenkin kysyä siivoojalta luvan ennen kuvan ottamista!

3. Laita kuvia, kiitoksia ja kuulumisia Puhtauspäivään liittyen Facebookiin Puhtauspäivä-sivulle. Osallistu myös keskusteluun Twitterissä (#kiitäsiivoojaa). Parhaat postaukset (selfiet, kuvat ja kiitokset) palkitaan lahjakorteilla! Jaossa on 10 kpl 50 euron arvoista Superlahjakorttia, jonka käyttömahdollisuudet ovat laajat. Postaa kuvasi ja/tai kiitoksesi 7.12. klo 24 mennessä! Palkitut kuvat ja postaukset julkistetaan 11.12. mennessä, voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti.

Lisätietoja allaolevista linkeistä.

http://www.puhtausala.fi/sites/puhtausala.fi/files/puhtauspaiva_2015_esite_0.pdf

http://www.puhtausala.fi/puhtausp%C3%A4iv%C3%A4

 

Kiitos sinulle siivooja, olet tärkeä!!!