Toimistosiivous on Aton Oy:n erikoisosaamista

Siistin työn tekijät Pyydä tarjous

siivouspalveluja yrityksille pääkaupunkiseudulla

Sopimussiivous ja lisäpalvelut

Aton Oy:n sopimussiivous tarjoaa asiakkaillemme vankan kokemuksen ja erikoissiivousosaamisen kaikissa toimisto- ja kiinteistösiivoukseen kuuluvissa osa-alueissa. 

Meiltä saat kaikki siivouspalvelut, mitä tarvitset toimitilojesi puhtauteen. Voit valita säännöllisen toimistosiivouksen lisäksi muun muassa suursiivouksen, joka voidaan toteuttaa tarpeidesi mukaan. Puhdistuspalvelumme räätälöidään asiakaskohtaisesti. Sopimuksessa voit itse valita, kuinka usein siivoukselle on tarvetta ja mitä toimenpiteitä siivouspalvelu sisältää.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännöllisesti, esimerkiksi päivittäin tai viikoittain, tehtävää siivousta. Tarkoituksena on säilyttää tilassa sovittu puhtaustaso ja varmistaa tilojen toimivuus siivouskertojen välillä.

pyydä tarjous » Alkaen 258€/kk

Lisäpalvelut

Toiveidesi mukaan räätälöity sopimussiivous voi sisältää esimerkiksi toimistosi ikkunoiden pesun, vaihtomattopalvelut tai lattioiden pesun ja vahauksen.

Pyydä tarjous » Alkaen 15€/krt/kk

vaihtomattopalvelut

Vaihtomatot ovat vuokrattavia mattoja. Vuokrasopimus sisältää vaihdettavien mattojen määrän, mattojenkoot ja vaihtotiheydet. Matot vaihdetaan yleisimmin, yhden, kahden tai neljän viikon välein, suuren kulutuksen kohteissa tarpeen vaatiessa vaikka päivittäin. Palveluun kuuluu mattojen nouto, puhtaidenmattojen vaihto likaisten tilalle sekä niiden huolto.

Erikoissiivoukset

Kun ylläpitosiivouksen avulla ei tähän enää päästä, tarvitaan perussiivousta. Perussiivous on harvoin ja perusteellisesti suoritettavaa kertaluontoinen siivous, joka tehdään siinä vaiheessa, kun ylläpitosiivouksella ja hoitomentelmillä ei enää pystytä saavuttamaan sovittua puhtaustasoa. 

Peruspuhdistuksessa käytetään usein vahvempia puhdistusaineita tai korkeampaa lämpötilaa kuin ylläpitosiivouksessa. Myös mekaniikkaa voidaan tarvita enemmän. 

suursiivous

Tilojen suursiivoukset huolella. Suurssiivous voi sisältää mm. kokolattiamattojen pesu, välilasien pesu, ikkunoiden pesu, yläpölyt, keittiöiden, wc:en ja sosiaalitilojen peruspesu, lattioiden peruspesu ja vahaus 

Pyydä tarjous » Urakka- tai tuntihinta

rakennussiivous

Rakennussiivous koostuu rakennustyönaikaisesta siivouksesta ja kaksivaiheisesta loppusiivouksesta. Rakennustyömaalla tarvitaan siivousta purkutyövaiheessa, rakentamisen aikana sekä lopussa. Rakennustyöt voidaan luokitella puhtausluokkiin P1 ja P2.

Loppu- ja muuttosiivous

Siivouksella varmistetaan että tilat ovat pölyttömät ja siistit. Loppusiivouksen tarkoituksena on saavuttaa rakennustyölle asetetut sisäilmatavoitteet.

lattioiden hoito

Lattiapintojen puhtaanapito vaatii monipuolista osaamista. Pintamateriaaleja on monenlaisia ja niillä kaikilla on omat puhtaanapito-ohjeensa.

ikkunoiden pesu

Suoritamme ikkunoiden pesut ammattitaidolla ja tehokkaasti. 

8 syytä miksi valita meidät

imago

Edistämme asiakkaidemme oman tuotteen/palvelun/imagon laatua huolehtimalla toimitilojen puhtaudesta

Konsultointi

Meiltä saat konsultoinnin maksutta 

jatkuva yhteistyö

Kun valintasi tuhansista siivousyrityksistä kohdistuu meihin, saat yhteistyökumppanin jonka tärkein päämäärä on saada yhteistyö jatkumaan seuraavaankin budjettikauteen

laatu

On helpompi hallita palvleutason laatua, kun henkilökunta ei vaihdu liian usein. Pysyvä ammattitaitoinen henkilökunta sekä asiantuntemus säilyvät talossa 

Joustavuus

Mukaudumme asiakkaamme tarpeisiin

Tavoitettavuus

Vastuuhenkilö on tavoitettavissa aina

lupaus

Emme kuuluu niihin siivousliikkeisiin, jotka kilpailevat lähinnä siitä, kuka halvimmalla ei tee sitä mitä lupasi!

Luotettava kumppani

Teemme sen minkä lupaamme ja hoidamme kaikki velvoitteet moitteettomasti

Pyydä tarjous

Aton-Yhtiöiden siivouspalvelu tarjoaa yrityksellesi sen, mitä toimitiloihisi kulloinkin tarvitset. Meidän avullamme varmistat, että toimitilasi toivottavat sekä sinut että vieraasi tervetulleeksi – joka päivä. Tarjoamme asiakkaillemme vankan kokemuksen ja erikoissiivousosaamisen kaikissa toimisto- ja kiinteistösiivoukseen kuuluvissa osa-alueissa. Haluamme löytää parhaat ratkaisut yrityksesi siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi.

Lähetä tarjouspyyntö tai soita 041 519 0274 niin sovitaan kartoituskäynti.

Haluttu siivouspalvelu

Astiat

Paperit/saippuat

Nykyinen siivous

Rakennuksen tyyppi

4 + 14 =