Kiinteistösiivous

kiinteistösiivousKiinteistösiivous on tarkoitettu kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille ja se koskee yhteisten tilojen siivousta. Tällaisia tiloja ovat asukasosakeyhtiöissä esim. porraskäytävät, sauna- ja pesulaosastot, kellari- ja irtainvarastokäytävät sekä pyörä- ja lastenvaunuvarastot. Jos kiinteistösiivous tehdään kiinteistöosakeyhtiölle, ovat siivouksen kohteena esim. yhteiset oleskelu- ja aulatilat tai porraskäytävät. Kiinteistösiivous on yleensä jatkuva pidempiaikainen prosessi, jossa asiakkaan tyytyväisyys ja laadun tehokas seuranta on erittäin tärkeää.

Kiinteistösiivous on tärkeä osa Aton Oy:n siivouspalveluja. Jo vuosikymmenten ajan on kiinteistösiivous kuulunut ydinosaamiseemme. Aton Oy:n laadukas kiinteistösiivous perustuu pitkän kokemuksemme lisäksi omaan ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen henkilökuntaamme. Ajan- ja tarpeenmukainen siivouskalustomme sekä ammattilaiskäyttöön suunnitellut siivousvälineet ja aineet varmistavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kiinteistösiivous vaatii huolellista ammattitaitoa, koska siivouksen lopputulos alkaa kulua heti siivouksen jälkeen. Esim. porraskäytävään saattaa heti ilmaantua hiekkaa tai kurajälkiä käytön jälkeen. Aton Oy:n laadukas kiinteistösiivous perustuu paitsi osaamiseen ja oikeaan kalustoon, myös tarkkaan laadunvalvontaan. Aton oy:n kiinteistösiivous on jatkuvan kehityksen alla, että olisimme paremmin ajan hengessä ja voisimme paremmin vastata asiakkaidemme toivomuksia.

Toimiva ja ammattitaitoinen kiinteistösiivous perustuu oikeisiin käytettäviin aineisiin ja siivousmenetelmiin, vuosikymmenten kokemukseen alalla sekä ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Testaamme jatkuvasti uusia tuotteita, mikä takaa asiakkaalle aina parhaan lopputuloksen. Lisäksi ylläpidämme erikoisosaamistamme kouluttamalla henkilökuntaamme säännöllisesti. Aton Oy:n kiinteistösiivous takaa, että toimitilasi toivottavat sekä sinut että vieraasi tervetulleeksi – joka päivä.

Aton Oy:n kiinteistösiivous on tasalaatuista ja ammattitaidolla suoritettua. Erikoisosaamistamme ylläpidämme kouluttamalla siivoushenkilökuntaamme säännöllisesti. Otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristönäkökohdat puhtaamman huomisen puolesta. Tarjoamme parhaat ratkaisut, joiden avulla Aton Oy:n kiinteistösiivous luo asiakkailleen turvallisen, viihtyisän ja terveellisen ympäristön.

laatuLähetä tarjouspyyntö