Siivouspalvelu, sopimussiivous ja kiinteistösiivous

Aton-Yhtiöt on ammattitaitoinen siivouspalveluyritys, joka on palvellut asiakkaitaan menestyksekkäästi lähes 30 vuoden ajan. Aton-Yhtiöiden asiakkaita ovat toimistojen lisäksi muun muassa kiinteistöhuoltoyhtiöt ja rakennusliikkeet.

Aton-Yhtiöt on täyden palvelun siivouspalveluyritys, jonka siivouspalvelut rakentuvat aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Viihtyisät toimitilat ovat yrityksen kuin yrityksen käyntikortti. Viihtyisät ja siistit toimitilat lisäävät yrityksestä muodostuvaa mielikuvaa. Hyvä mielikuva taas kasvattaa yrityksen arvostusta yrityksen toimitiloissa vierailevien asiakkaiden silmissä.

Kiinteistösiivouspalveluihimme sisältyy kiinteistön sopimussiivouksen ohella kausittain tehtävät ikkunoiden pesut, lattioiden peruspesut ja vahaukset, sekä muut sopimussiivouksen ulkopuoliset työt.

Aton-Yhtiöt huolehtii kiinteistösiivouksen ohella myös toimitilojen muusta viihtyvyydestä, kuten viherkasvien hoidosta, matoista, saniteettitarvikkeista, keittiötilojen pienkoneista ja saunatilojen takkapuista. Näin palvelee vain täyden palvelun sopimussiivousyritys. Sopimussiivouspalvelu takaa asiakkaalle jatkuvasti puhtaat ja viihtyisät toimitilat.