Sopimussiivous

Sopimussiivous on toiveidesi mukaan tehtävän siivous. Se voi olla esim. loppusiivous, lattioiden peruspesu ja vahaus, lattioiden kiillotus, kokolattiamattojen puhdistus, tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus, ikkunoiden pesu tai huonekalujen hoito ja puhdistus. Tai haluamasi sopimussiivous voi olla vaikkapa saunatilojesi perustarpeiden hoito. Sinä päätät, minkälainen sopimussiivous vastaa tarpeitasi – me toteutamme sen!

Aton Oy:n sopimussiivous tarjoaa asiakkaillemme vankan kokemuksen ja erikoissiivousosaamisen kaikissa toimisto- ja kiinteistösiivoukseen kuuluvissa osa-alueissa. Sopimussiivous on ollut Aton Oy:n perimmäistä ammattitaitoa jo vuodesta 1983. Meiltä saat käyttöösi toimisto- ja kiinteistösiivoukseen erikoistuneet pitkän linjan ammattilaiset. Aton Oy:n tarjoama sopimussiivous on tehokas pitkän kokemuksemme lisäksi, koska meillä on tarjota ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.

Aton Oy:n sopimussiivous tarjoaa yrityksellesi sen, mitä toimitiloihisi kulloinkin tarvitset. Meidän avullamme avulla varmistat, että toimitilasi toivottavat sekä sinut että vieraasi tervetulleeksi – joka päivä. Tarjoamme asiakkaillemme vankan kokemuksen ja erikoissiivousosaamisen kaikissa toimisto- ja kiinteistösiivoukseen kuuluvissa osa-alueissa. Haluamme löytää parhaat ratkaisut yrityksesi siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi. Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssasi siitä, minkälainen sopimussiivous palvelisi Sinun yritystäsi parhaiten!