Vaihtomattopalvelu

Ammattimaisesti rakennettu matotus kohentaa julkisen tilan sisäilman laatua, pysäyttää lian kynnykselle ja on yksi askelturvallisuuden kulmakivistä. Likaa keräävän alueen tehokkuus perustuu siihen, että jokainen sisääntulija kävelee mattojen päällä tarpeeksi monta kaskelta. Silloin järjestelmä voi kerätä lian jaloista ilman, että ihmisen tarvitsee pyyhkiä jalkojaan mattoihin, mitä useimmat eivät teekään.

Kun lasketaan yhteen likaa keräävät matot/ritilät ovien ulkopuolella, tuulikaapin- ja sisätilojen matot, alueen pituuden pitäisi parhaimmillaan olla n. 10 metriä.

Vaihtomatot ovat vuokrattavia mattoja. Vuokrasopimus sisältää vaihdettavien mattojen määrän, mattojenkoot ja vaihtotiheydet. Matot vaihdetaan yleisimmin, yhden, kahden tai neljän viikon välein, suuren kulutuksen kohteissa tarpeen vaatiessa vaikka päivittäin. Palveluun kuuluu mattojen nouto, puhtaidenmattojen vaihto likaisten tilalle sekä niiden huolto.

Käytämme ammattimaisia ja luotettavia palveluntuottajia. Kun solmit kanssamme siivouspalvelusopimuksen, hoituvat samalla myös vaihtomatot sekä niiden ylläpitopuhdistus.