Referenssit

”Atonin tarjoama palveluratkaisu on joustava uuden aloittavan yrityksen tarpeisiin. Atonin etuja ovat asiakaslähtöisyys, laadukas työnjälki, henkilökunnan tavoitettavuus tarvittaessa nopeasti sekä joustava palvelu. Suosittelen mielelläni Aton Oy:n siivouspalvelua!”

Tuija Björklund, Certeum Oy


”Vaihdoksessa omista siivoojista Aton Oy:n palveluihin, laatu on parantunut ja vaihdos on sujunut hyvin. Atonilla on selkeät siivousstandardit ja ystävällinen henkilöstö. Kyllä suosittelen Atonia, joka toimii vallitsevien normien mukaan, esim. TES.”

Airi Karjalainen, SEL ry


”Laatukierrosten yksityiskohtaisuus sovituista asioista on ollut selvästi parempaa kuin edellisellä palveluntuottajalla. Myös henkilöiden vaihtuvuus on pienempää kuin aiemmin. Sovituista asioista kiinni pitäminen on ollut miellyttävintä.”

Henry Kilpeläinen, Tekes


”Täsmällisyys ja luotettavuus ovat omassa toiminnassamme hyvin tärkeitä. Toimistomme siivousten ja viihtyvyyden ylläpitäjänä olemme luottaneet Atonin palveluihin, emmekä ole joutuneet pettymään. Atonin väki on ammattitaitoista, ystävällistä ja palveluhenkistä. Saamamme palvelu on ollut moitteetonta. Hyvä ja ystävällinen henki on tehnyt yhteistyöstä sujuvaa ja helppoa. Tällaista yritystä voin lämpimästi suositella kenelle tahansa hyvää siivousliikettä etsivälle!”

Urpo Salo, KHT, Tietotili Audit Oy, KHT -yhteisö, Tietotili Consulting Oy


 

”Jälleen kerran tarvitsimme pikaisesti loppusiivouksen 800m2 kohteeseen sekä 140 ikkunan pesun. Aikaa urakkaan oli vain muutama päivä. Soitin Atonille vanhalle tutulle Karille, joka hetken asiaa punnittuaan lupasi hoitaa urakan näinkin lyhyellä varoitusajalla. Hieno homma!”

Eero Junni, Asiakkuuspäällikkö, Sponda Oyj