Siivousliike Helsinki

Aton Oy:n siivousliike Helsingissä on oikea valinta, kun etsit parasta siivousliikettä yrityksellesi. Valitsemalla meidät saat käyttöösi toimistosiivoukseen erikoistuneen ja kokeneen ammattilaisen. Toimistojen ja kiinteistöjen siivous on kuulunut erikoisosaamiseemme jo vuodesta 1983 lähtien. Ajanmukainen ja jokaisen kohteen tarpeeseen valittu siivouskalusto sekä ammattimaiset siivousvälineet ja aineet varmistavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pitkän kokemuksemme lisäksi siivousliike Aton Oy:n siivouspalvelu on paras valinta, koska meillä on tarjota ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.


Siivousliike Helsinki – tarpeitasi vastaavat palvelut

Valitsemasi siivouspalvelu voi olla jatkuva päivittäin tai viikoittain tehtävä ylläpitosiivous. Voit myös valita toiveidesi mukaan tehtävän sopimussiivouksen. Tällöin valitsemasi palvelu voi olla esimerkiksi loppusiivous, lattioiden peruspesu ja vahaus, lattioiden kiillotus, kokolattiamattojen puhdistus, tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus, ikkunoiden pesu tai huonekalujen hoito ja puhdistus. Tai haluamasi palvelu voi olla vaikka saunatilojesi perustarpeiden hoito. Siivousliike Helsinki – sinä päätät, me toteutamme!

Siistit toimitilat toivottavat vieraat tervetulleeksi

Missiomme mukaisesti haluamme olla mukana luomassa edellytyksiä asiakkaidemme tuotteiden ja palveluiden menestykselle – luotettavan ja viihtyvyyttä lisäävän ammattitaitoisen siivouspalvelumme avulla. Siivousliike Aton Oy:n siivouspalvelu takaa, että toimitilasi toivottavat sekä Sinut että vieraasi tervetulleeksi yritykseesi joka ikinen päivä. Tarjoamamme siivouspalvelu luo yritykseesi puhtaan ja raikkaan ilmapiirin, jossa Sinä ja asiakkaasi haluatte työskennellä.

Siivousliike Aton Oy:n laadukas palvelu perustuu osaamiseen ja oikeaan kalustoon lisäksi tarkkaan laadunvalvontaan. Siivouspalvelu on jatkuvan kehityksen alla, jotta olemme aina ajan hengessä ja voimme paremmin vastata asiakkaidemme toivomuksia.

Siivousliike Helsinki - luotettavaa palvelua kokemuksella.

Siivouspalvelut räätälöimme sopimaan tarpeisiinne

Siivousliike Aton Oy tarjoaa Sinulle sopimussiivouksen, ylläpitosiivouksen, suursiivouksen, pienempien tilojen siivouksen – mikä vain on siivoustarpeesi, sen me Sinulle teemme. Siivousliikkeemme tarjoaa asiakkaillemme vankan kokemuksen ja erikoissiivousosaamisen kaikissa toimisto- ja kiinteistösiivoukseen kuuluvissa osaalueissa.

Siivousliike Aton Oy antaa Sinulle kaiken, mitä toimitiloihisi kulloinkin tarvitset. Toimiva ja ammattitaitoinen siivouspalvelu perustuu oikeisiin käytettäviin aineisiin ja siivousmenetelmiin, vuosikymmenten kokemukseen alalla sekä ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Erikoisosaamistamme ylläpidämme kouluttamalla siivoushenkilökuntaamme jatkuvasti.

Laadukas siivous ympäristöä unohtamatta

Tehtävänämme on ylläpitää siistejä ja puhtaita työympäristöjä. Siivousliike Aton Oy ottaa toiminnassaan huomioon siivottavien kohteiden lisäksi meille kaikille yhteiset ympäristönäkökohdat puhtaamman huomisen puolesta. Haluamme löytää parhaat ratkaisut yrityksenne siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi.

Tulemme mielellämme kertomaan, miten tarjoamamme siivouspalvelu toimii juuri Teidän toimitiloissanne. Siivousliike Aton Oy valittiin vuonna 2013 vuoden puhtausalan yritykseksi Suomessa.

Pienet asiat luovat täydellisyyden – siivouksessakin!

 

Puhtauslana yritys 2013        Suomen vahvimmat Kasvuyritys