Kun Aton Oy:n siivouspalvelu on valintasi, saat käyttöösi toimistosiivoukseen erikoistuneen pitkän linjan ammattilaisen. Toimistojen ja kiinteistöjen siivouspalvelu on ollut erikoisosaamistamme jo vuodesta 1983 lähtien. Ajan- ja tarpeenmukainen siivouskalustomme sekä ammattilaiskäyttöön suunnitellut siivousvälineet ja aineet varmistavat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Aton Oy:n siivouspalvelu on tehokas pitkän kokemuksemme lisäksi, koska meillä on tarjota ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.

Aton Oy:n siivouspalvelu tarjoaa Sinulle sopimussiivouksen, ylläpitosiivouksen, suursiivouksen, pienempien tilojen siivouksen – mikä vain on siivoustarpeesi, sen me Sinulle teemme. Siivouspalvelu tarjoaa asiakkaillemme vankan kokemuksen ja erikoissiivousosaamisen kaikissa toimisto- ja kiinteistösiivoukseen kuuluvissa osa-alueissa. Aton Oy:n siivouspalvelu antaa Sinulle kaiken, mitä toimitiloihisi kulloinkin tarvitset. Toimiva ja ammattitaitoinen siivouspalvelu perustuu oikeisiin käytettäviin aineisiin ja siivousmenetelmiin, vuosikymmenten kokemukseen alalla sekä ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Erikoisosaamistamme ylläpidämme kouluttamalla siivoushenkilökuntaamme jatkuvasti.

Aton Oy:n siivouspalvelu takaa, että toimitilasi toivottavat sekä Sinut että vieraasi tervetulleeksi yritykseesi joka ikinen päivä. Tarjoamamme siivouspalvelu luo yritykseesi puhtaan ja raikkaan ilmapiirin, jossa Sinä ja asiakkaasi haluatte työskennellä. Laadukas siivouspalvelu perustuu paitsi osaamiseen ja oikeaan kalustoon, myös tarkkaan laadunvalvontaan. Siivouspalvelu on jatkuvan kehityksen alla, että olisimme paremmin ajan hengessä ja voisimme paremmin vastata asiakkaidemme toivomuksia.

Valitsemasi siivouspalvelu voi olla jatkuva päivittäin tai viikoittain tehtävä ylläpitosiivous. Voit myös valita toiveidesi mukaan tehtävän sopimussiivouksen. Tällöin valitsemasi siivouspalvelu voi olla esimerkiksi loppusiivous, lattioiden peruspesu ja vahaus, lattioiden kiillotus, kokolattiamattojen puhdistus, tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus, ikkunoiden pesu tai huonekalujen hoito ja puhdistus. Tai haluamasi siivouspalvelu voi olla vaikka saunatilojesi perustarpeiden hoito. Sinä päätät – me toteutamme! Tehtävänämme on ylläpitää siistejä ja puhtaita työympäristöjä. Aton Oy:n siivouspalvelu ottaa toiminnassaan huomioon siivottavien kohteidemme lisäksi meille kaikille yhteiset ympäristönäkökohdat puhtaamman huomisen puolesta. Haluamme löytää parhaat ratkaisut yrityksenne siisteyden ja viihtyvyyden ylläpitämiseksi. Tulemme mielellämme kertomaan, miten tarjoamamme siivouspalvelu voisi toimia Teidän toimitiloissanne.