Siivouspalvelu Helsinki

Aton Oy on monipuolinen ja osaava siivouspalvelu Helsingin ja muun pk-seudun asiakkaille. Aton Oy:n visio on olla laadukas ja arvostettu siivousalan yritys sekä halutuin työnantaja, jonka tarjoama palvelu ylittää asiakkaan odotukset. Toimialuettamme on koko pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja muut lähikunnat.

 

Aton pitää toimitilat puhtaana

Aton Oy:n siivouspalvelu tarjoaa kaiken, mitä toimitiloihin tarvitsee. Olemmekin erikoistuneet toimistosiivouksiin. Toimintamme tavoitteena on muodostaa asiakkaidemme tarpeista lähtevä palvelu siten, että lopputulos tyydyttää asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yrityksen omistajia.
Ota yhteyttä »

Tarpeitasi vastaava siivouspalvelu Helsingissä

Haluamme olla mukana luomassa edellytyksiä asiakkaiden tuotteiden ja palveluiden menestykselle. Tarjoamamme ammattitaitoinen siivouspalvelu lisää asiakkaan toimitilojen luotettavuutta ja viihtyvyyttä. Kokeneena siivousliikkeenä myös suurien ja vaativien kohteiden siivous onnistuu meiltä mutkattomasti.

Pitkät työsuhteet ja pieni vaihtuvuus ovat Atonille kunnia-asia. Panostus henkilökuntaamme luo parhaat edellytykset, jotta siivouspalvelumme Helsingissä palvelee asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Koulutamme myös henkilökuntaamme säännöllisesti.

Siivouspalvelun laatua on helpompi hallita, kun henkilökunta ei vaihdu liian usein. Pysyvä ammattihenkilökunta sekä asiantuntemus säilyvät talossa. Käytämme toiminnassamme alan parhaita siivousvälineitä ja aineita, jotta tarjoamamme palvelu on mahdollisimman laadukasta. Laadukas siivouspalvelumme perustuu kokeneen henkilökunnan ja ajanmukaisten välineiden lisäksi jatkuvaan laadunvalvontaan.

Siivouspalvelu Helsinki saa aikaan puhdasta jälkeä.
Siivouspalvelumme tarjoaa kaiken, mitä toimitiloihisi tarvitset.

Yrityksemme laatupolitiikka

Aton Oy on siivouspalvelu, joka noudattaa tarkkaa laatupolitiikkaa. Laatupolitiikan mukaan palvelusopimuksia noudatetaan asianmukaisesti ja työt suoritetaan laatuvaatimusten mukaisesti. Töiden suorittamisen yhteydessä tehdään jatkuvaa kehitystutkimusta, jotta Aton Oy:n tarjoamien siivouspalveluiden laatua voidaan parantaa jatkuvasti, ja samalla myös toiminnan sujuvuus lisääntyy. Laatujärjestelmää käytetään yrityksen jatkuvan kehittämisen välineenä.

Toimitusjohtajamme vastaa laatupolitiikan toteuttamisesta. Työnjohtajat vastaavat asioiden dokumentoinnista, sisäisestä auditoinnista sekä laadunvalvonnasta tekemällä laadunseurantakierroksia kohteissaan. Työntekijämme vastaavat laatutason säilymisestä omilla siivousalueillaan. Näin voimme taata, että siivouspalvelu varmistaa yhtiön kyvyn selviytyä kaikista sopimusvelvoitteista moitteettomasti ja takaa myös uusien sopimussuhteiden syntymisen.

 

Siivouspalvelu yksilöllisesti omalla palveluohjelmalla

Kaikille hoitamillemme kohteille tehdään oma palveluohjelma, jotta siivouspalvelu pysyy laadukkaana. Palveluohjelman onnistuminen varmistetaan perusteellisella esi- ja laatusuunnittelulla sekä niiden noudattamisella. Panostamme työntekijöidemme riittävään perehdyttämiskoulutukseen kaikissa kohteissa. Jokainen työntekijä ottaa vastuun oman työnsä laadusta. Näin pystymme tarjoamaan parhaat ratkaisut, jotta siivouspalvelumme varmistaa yrityksenne siisteyden ja viihtyvyyden.

 

Valitse kokenut ja luotettava toimija

Onko etsinnässä laadukas siivouspalvelu Helsingissä tai muualla pk-seudulla? Huolellisesti siivotut toimitilat parantavat sisäilman laatua ja luovat viihtyisyyttä sekä hyvää mieltä yrityksen henkilökunnalle ja asiakkaille. Aton Oy:n siivouspalvelut takaavat, että toimitilasi toivottavat sekä sinut että vieraasi tervetulleeksi joka päivä.

Katso yhteystietomme tai soita 09 566 4511