Toimistosiivous Helsinki

Aton Oy on pitkän linjan siivousalan yritys, jonka erikoisosaamista on toimistosiivous. Nykyinen toimitusjohtaja Timo Suhonen perusti yrityksen yli 30 vuotta sitten. Aton Oy on kasvanut tasaisesti perustamisvuodesta 1983 lähtien, mutta yritys on silti säilyttänyt alkuperäisen perhemäisen tunnelmansa.

Toimistosiivous Helsinki tarjoaa monipuoliset palvelut

Vaikka Aton Oy työllistää nykyään jo 80 ihmistä, on alkuperäinen ajatus luotettavasta ja asiakasta lähellä olevasta, laadukasta toimistosiivousta tarjoavasta yrityksestä ollut aina läsnä. Tämän ovat huomanneet asiakkaiden lisäksi myös päättäjät, sillä pitkä ja menestyksekäs taival palkittiin valitsemalla Aton Oy vuoden siivousalan yritykseksi vuonna 2013. Aton Oy tarjoaa asiakkailleen ylläpitosiivouksia, erikoissiivouksia, sekä tapahtumakohtaisesti sovittavia erikoissiivouksia. Meiltä saatkin kaikki siivouspalvelut, joita tarvitset toimitilojesi puhtaana pitämiseksi.

Toimistosiivous ei koskaan ole vain toimiston sotkujen poistamista. Pitämällä asiakkaidemme toimitilat aina siisteinä ja viihtyisinä parannamme yrityksen palveluiden ja tuotteiden laatua sekä koetun imagon laatua. Puhdas ja raikas sisäilma myös mahdollistavat työntekijöille paremman työssä jaksamisen ja viihtyvyyden.

Toimistosiivous Helsinki - laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Toimistosiivous Helsinki – Laadusta tinkimättä

Aton Oy ei kuulu niihin siivousliikkeisiin, jotka kilpailevat lähinnä siitä, kuka halvimmalla ei tee sitä mitä lupasi. Meille laadukas toimistosiivous on kunnia-asia, ja olemme rakentaneet toimintaamme sekä asiakkaiden että työntekijöiden ehdoilla.

Meillä työntekijät ovatkin yleensä pitkäaikaisessa työsuhteessa. Vaihtuvuus on alaan nähden erittäin pientä, onhan meillä jopa yli 30-vuotta kestäneitä työsuhteita. Kun ammattitaitoinen henkilökunta ja pitkän linjan asiantuntemus säilyvät talossa, on paljon helpompi tarjota laadukasta toimistosiivousta.

Olemme huomanneet, että panostus henkilökuntaamme luo parhaat edellytykset toimia asiakkaidemme parhaaksi. Pitkät työsuhteet ovatkin Aton Oy:lle kunnia-asia ja muodostavat yritykselle vakaan pohjan, jonka päälle on helppo rakentaa menestyvää yritystä. Aton Oy:n laatupoliitiikka on muodostunut vakaaksi ja toimivaksi yli 30 vuoden aikana. Tavoitteemme on asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten huomioiminen ja yrityksen tuloksellinen kehittäminen. Näin voidaan varmistaa tarjoamaamme palveluun tyytyväiset asiakkaat ja laadukasta toimistosiivousta tarjoava yritys.

Periaatteemme mukaan vastuuhenkilö on aina tavoitettavissa, ja tilanteen mukaan mukaudumme asiakkaan tarpeisiin. Tyytyväinen asiakas on hyvin hoidetun asiakassuhteen, huolellisesti tehdyn työn ja motivoituneiden työntekijöiden summa. Näillä eväillä voimme luottavaisena tarjota laadukasta ja luotettavaa toimistosiivousta.

Aton Oy on tarkoituksella säilyttänyt pienen yrityksen lämpimän tunnelman, helpon lähestyttävyyden ja joustavan tavan työskennellä. Siksi meidät muistetaankin laadukkaan siivoupalvelun lisäksi myös perhemäisestä tunnelmasta ja pitkäaikaisista siivoojista.

Toimistosiivous Helsinki – Ota yhteyttä!